zvezdi4ka Z@ h{]ra $ f@nt@ziq |
|
| Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Jumpy_birD Evil Cookie
Брой мнения : 63 Age : 31 Registration date : 26.10.2007
| Заглавие: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Пет Ное 30, 2007 6:32 pm | |
| Като за начало ще кажа, че аз не участвам в тази история, демек не е мой проблема. Преди няколко дена запознах една моя приятелка и съученичка с мой приятел. Той е много готин, както се казва "много е точен", аз много го харесвам, но само като брат (даже се бъзикаме, че сме брат и сестра, щот казаха, че сме си приличали на външен вид). Момичето също е много готино и хубаво. Та, запознах ги, но просто ей така, не мислех, че ще стане нещо. Обаче не се бях замислила, че те всъщност са еднакви характери и че може да си допаднат. Е, малко късно се усетих. Откакто съм ги запознала, с момчето всеки ден си говорим за нея, разпитва ме, защото отдавна я познавам и така. Аз, разбира се, нямах нищо против, защото и момичето ми разказваше за него (какво се случило в коридорите в даскало, за какво си говорили и т.н.). Да, и тримата учим в едно и също училище. Тя е колкото мен т.е. почти на 15, а той скоро ще навърши 18 години ( но е 11 клас, защото е почнал по-рано даскало ). Аз се радвах за тях, че и двамата се харесват. Той ми каза, че я е поканил да излязат някъде и тя се е съгласила. Аз му казах, че все пак съм леко против, заради разликата в годините и защото знам, че той е сериозен човек, а тя всеки ден се "влюбва" в разни типове. Да, типове, защото ходи все с по-големи. Той не обърна внимание на думите ми и сменихме темата. Чак днес, след като поговорихме с нея (тя почна разговора) разбрах, че тя всъщност не го харесва. Всмисъл, симпатичен и' е, но само толкова и че всъщност харесва най-добрия му приятел. А този най-добър приятел го харесва цял Пловдив и си има приятелка, която е от Варна ( не знам какви са им отношенията ). Когато приятелката ми разказа това, за най-добрия приятел на "брат ми" се сетих, че тя искаше да се запознае с него и може би е очаквала "брат ми" да я запознае с приятелят му. Ех, колко дълга история, ама тук и без т'ва няма много интересни теми, надявам се, че някой го е прочел и вие като по-големи и по-мъдри ще имате някакви идеи. Значи, искам някак си да откажа "брат ми" от момичето, защото тя ще го разочарова. Забелязах, че доста хора се опитват да се доберат до готиния му приятел чрез него и ми е много гадно, защото го използват. Разбира се, той е много умно момче и не им се връзва на номерата, но все пак ... Опитах се да Обедя момичето, че няма никакви шансове с хубавото момче, което всяко живо същество от женски род иска и че всъщност едва ли толкова много го харесва, ама ... май не успях. Абе, въобще да правя ли нещо? Или да оставя той да разбере,че нищо няма да стане или тя да остави приятеля му и да се замисли за "брат ми"? П.С. "Брат ми" не е задръстен или нещо такова, много момичета го харесват и има голям опит. | |
| | | Karolin^Moon Ab0vE The LaW
Брой мнения : 184 Age : 34 Location : Из дебри тилилейски... :P Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Пон Дек 03, 2007 9:27 pm | |
| Според мен трябва да убедиш момичето да не дава празни надежди, на "брат ти". Мисля, че тя е тази която трябва да изясни нещата. | |
| | | Jumpy_birD Evil Cookie
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Пон Дек 03, 2007 10:03 pm | |
| Не мога. Сега нейните приятели също са и' казали, че нищо няма да стане с онзи готиния и брат ми включи чара си, та мисля, че почва да го харесва. Утре ще излизат иии сигурно ще тръгнат. So, остава само да стискам палци. =] | |
Брой мнения : 184 Age : 34 Location : Из дебри тилилейски... :P Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Вто Дек 04, 2007 9:41 pm | |
| Ok, кажи после как са минали нещата. | |
| | | ReD^bLo0deD^HeArT омагьосан
Брой мнения : 181 Age : 34 Location : 7h3 5tH DiM3n5i0n :Pp~ Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Сря Дек 05, 2007 3:38 pm | |
| интересна историйка. Доколкото разбирам обаче няма да има много наранени, щото и за него света не свършва с нея, пък на нея още по-малко й пука за него, така че мисля че ако тръгнат или ще скъсат за кякаква простотия и няма да си говорят, или ще тръгнат и връзката им ще процъфти, или ще се сприятелят, ще скъсат, но ще останат приятели, което е супер оферта, щом смяташ че втората е невъзможна, но важното е те да го разберат. Какво трябва да правиш ти? 1. Ти вече си им казала какво мислиш 2. И двамата не звучат като да им е за пръв и последен път=> не мисля, че се нуждаят от някаква спешна намеса от твоя страна 3. Тоз от дет сички го харесват поне хубав ли е?! Стана ми любопитно, щото такива принципно не са кой знае какви неземни... :Р | |
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Сря Дек 05, 2007 8:25 pm | |
| Хубав, умен, забавен Ъъ, момичето прецаква нещата адски гадно. Щяха да излизат, но той се спречка с тяхните и не можаха днес да излязат и щяха друг ден да го направят. Днес той искаше да и' каже нещо важно ( не знам какво ), но тя му казала, че си има приятел ( всъщност няма, каза ми само че май обичала някъв си там ( не знам дали е приятелят му), ама колко е истина... ). Сега той не и' говори. Тя не искаше да говори с мен за това, което е станало, а аз мисля да не го разпитвам, щот ... | |
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Сря Дек 05, 2007 9:44 pm | |
| Кофти...поне приятелят ти е разбрал, че тя не иска нищо с него. По-добре сега, отколкото после да го научи, когато би го заболяло повече! | |
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Чет Дек 06, 2007 12:34 am | |
| Днес говорих с него, ама той нищо не ми спомена. Държеше се както винаги. Ауе, де*ба неразбраните хора ... | |
| | | Tyler фръкнал галош
Брой мнения : 19 Registration date : 27.10.2007
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Чет Дек 06, 2007 5:09 pm | |
| Хм...ако всички бъдат изгорени на клада може би няма да има проблем за никого П.С - Много ясно че няма да и говори.Какво правите вие с човек който ви използва и ви лъже? | |
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. Чет Дек 06, 2007 9:37 pm | |
| Заключете темата. Тя каза,че го харесва, но нищо няма да се получи и той ме помоли да му кажа какво ми е казала,защото му писна да я чака и аз му казах. Тя утре ще му каже, той ще се прави на ударен. Ще си останат приятели предполагам. Благодаря все пак за отговорите. =] | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. | |
| |
| | | | Той я харесва, а тя - неговия най-добър приятел.. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|