zvezdi4ka Z@ h{]ra $ f@nt@ziq |
|
| Текст | |
| | Автор | Съобщение |
---|
ReD^bLo0deD^HeArT омагьосан
Брой мнения : 181 Age : 34 Location : 7h3 5tH DiM3n5i0n :Pp~ Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Текст Пет Окт 26, 2007 12:13 pm | |
| Чия песен според вас има наистина стойностен текст, който ви е вникнал в душата? Ако са няколко, коя е тази, която пък в съчетание с музиката направо ви е изпълнила и имате чувството, че летите.. (Страхотна емоция)
ПП: По възможност може да напишете текста, ако пък и дадете линк към Vbox, YouTube или нещо подобно, че да можем да я чуйм, ще е идеално | |
| | | the countess вампирясал пред екрана
Брой мнения : 466 Age : 34 Location : Замъкът на Аладин:) Registration date : 25.10.2007
| Заглавие: oooooh politam!!! Пет Окт 26, 2007 2:03 pm | |
| | |
| | | ReD^bLo0deD^HeArT омагьосан
Брой мнения : 181 Age : 34 Location : 7h3 5tH DiM3n5i0n :Pp~ Registration date : 24.10.2007
| Заглавие: Re: Текст Съб Окт 27, 2007 2:05 am | |
| Ice cream - Борбата >>> Avenged sevenfold - Seize the day <<< ЖЕГВА! Клип / ТекстNickelback- if everyone cared клип / текстsum 41 - pieces Клип / ТекстНети - Луната спи - Цитат :
- Този текст е възторжен триумф на поезията над здравия разум:
Луната спи безплътен призрачен сън. Луната спи - космическо видение. Луната спи - брилянти светят навън. Луната спи, Луната спи. Луната спи, а някой краде птици, друг - рисува очи съвсем тихо Луната спи, а паяк плете сноп лъчи Луната спи.
И вие сте го забелязали: фразата "Луната спи" е повторена цели осем пъти. Това означава, че авторът не е много сигурен в тезата си и затова я повтаря до припадък, разчитайки че "една лъжа, повторена сто пъти, става истина".
Но да оставим Луната. По-интересно е какво се случва, докато тя спи. Забележете: "някой краде птици". За какви птици става дума? Вероятно са кокошки или мисирки, тоест птици, отглеждани със стопанска цел, иначе защо ще ги крадат?
От друга страна, героинята има ярката гражданска позиция и чрез изкуството тя алармира правораздавателните органи за извършено престъпление от общ характер.
За съжаление не се уточнява мястото на престъплението, но в следващия стих се казва "друг рисува очи съвсем тихо", така че бихме могли да предположим, че кражбата е извършена в района на Художествената академия. Румен Петков да вземе мерки! | |
Брой мнения : 466 Age : 34 Location : Замъкът на Аладин:) Registration date : 25.10.2007
| Заглавие: дима билан Нед Окт 28, 2007 10:58 am | |
| «Ты должна рядом быть» Те слова, что ты сказала Словно камни, бросив мне Не за что б ни написала Их в прощальном ты письме Зачем словами больно бьешь И так ты уйдешь Ты свободна вполне И не надо вдвойне, мне хватит и взгляда Ты должна рядом быть Ты должна все простить Выбрала ты пустые мечты Пусть и нечаянно стала отчаянней Наша любовь, в жизни не все так просто Я люблю или ревную Но спасая и губя Ад мы сделали вручную Только сами для себя Я в ледяном горю огне Болью холод это мне А ты свободна вполне Пойми не надо вдвойне Мне хватит и взгляда Ты должна рядом быть Ты должна все простить Выбрала ты пустые мечты Пусть и нечаянно стала отчаянней Наша любовь, в жизни не все так просто Ты должна рядом быть Ты должна все простить Выбрала ты пустые мечты Пусть и нечаянно стала отчаянней Наша любовь, в жизни не все так просто Ты должна рядом быть Ты должна все простить Выбрала ты пустые мечты Пусть и нечаянно стала отчаянней Наша любовь, в жизни не все так просто http://vbox7.com/play:56bb1a75 | |
| Заглавие: песента от пърл харбър Нед Окт 28, 2007 11:00 am | |
| When I think back on these times And the dreams we left behind I'll be glad 'cause I was blessed to get To have you in my life When I look back on these days I'll look and see your face You were right there for me In my dreams I'll always see you soar Above the sky In my heart There always be a place For you for all my life I'll keep a part Of you with me And everywhere I am There you'll be And everywhere I am There you'll be Well you showed me how it feels To feel the sky within my reach And I always will remember all The strength you gave to me Your love made me make it through Oh, I owe so much to you You were right there for me In my dreams I'll always see you soar Above the sky In my heart There always be a place For you for all my life I'll keep a part Of you with me And everywhere I am There you'll be And everywhere I am There you'll be 'Cause I always saw in you My light, my strength And I want to thank you Now for all the ways You were right there for me (You were right there for me) You were right there for me For always Ти ще бъдеш с мен Когато помисля назад, за онези времена, и за мечтите, които изоставихме, аз се радвам, защото бях благословен(а) да те имам в животът си. Когато погледна назад, към тези дни, поглеждам и виждам лицето ти, Ти си тук до мен. В сънищата ми винаги те виждам да се рееш във небето, винаги ще има място за теб в животът ми. Пазя частичка от теб със себе си, където и да съм, ти ще бъдеш с мен. Ти ми показа, какво е чувството да почувствам, че дори и небето е достижимо, и винаги ще помня силата, която ми даде, любовта ти ме накара да продължа. Дължа ти толкова много, Ти беше там до мен. В сънищата ми винаги те виждам да се рееш във небето, винаги ще има място за теб в животът ми. Пазя частичка от теб със себе си, където и да съм, ти ще бъдеш с мен. Винаги те виждах, като моята светлина, моята сила, искам да ти благодаря сега за всички начини, по които ти бе до мен, ти бе до мен. и винаги... В сънищата ми винаги те виждам да се рееш във небето, винаги ще има място за теб в животът ми. Пазя частичка от теб със себе си, където и да съм, ти ще бъдеш с мен. http://vbox7.com/play:9800d826 | |
| Заглавие: the calling-wherever you'll go Нед Окт 28, 2007 11:02 am | |
| So lately, I've been wonderin Who will be there to take my place When I'm gone, you'll need love To light the shadows on your face If a great wave should fall It would fall upon us all And between the sand and stone Could you make it on your own [Chorus:] If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high or down low I'll go wherever you will go And maybe, I'll find out The way to make it back someday To watch you, to guide you Through the darkest of your days If a great wave should fall It would fall upon us all Well I hope there's someone out there Who can bring me back to you [Chorus] Runaway with my heart Runaway with my hope Runaway with my love I know now, just quite how My life and love might still go on In your heart and your mind I'll stay with you for all of time [Chorus] If I could turn back time I'll go wherever you will go If I could make you mine I'll go wherever you will go | |
| | | Jumpy_birD Evil Cookie
Брой мнения : 63 Age : 31 Registration date : 26.10.2007
| Заглавие: Re: Текст Нед Окт 28, 2007 12:37 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Текст Пон Окт 29, 2007 7:25 pm | |
| | |
| | | trouvemoi вампирясал пред екрана
Брой мнения : 368 Age : 34 Location : Capital elwen town Registration date : 29.10.2007
| Заглавие: Re: Текст Вто Окт 30, 2007 12:20 pm | |
| Не си честна Али "Ты должна рядом быт" си е моита любима песен Иначе Emmanuel Moire му е майката на трагедията и любовните истини La finHier je demandais encore ça fait quoi d’être mort ça doit faire froid dans le dos de sentir le fer de l’affaut comme un enfant c’est ce qu’on s’endort Est-ce qu’on se tort dans des souffrances. Je te regarde partir comme on se voit mourir je sais aujourd’hui ce qu’est la fin la fin…ma bouche qui t’appelle même si elle te sait trop loin la fin…ma main qui cherche la tienne et se referme sur rien sur rien… Hier je demandais encore ça fait quoi d’être mort d’être celui qui s’en va à tout jamais dans l’au-delà qui démissionne qui s’éteint sans que personne n’en sache rien. Je te regarde partir comme on se voit mourir je sais maintenant ce qu’est la fin la fin...ma bouche qui t’appelle même si elle te sait trop loin la fin…ma main qui cherche la tienne et se referme sur rien sur rien… Sur rien 4 fois… Je te regarde partir comme on se voit mourir je sais maintenant ce qu’est la fin la fin ma bouche qui t’appelle même si elle te sait trop loin ma main qui cherche la tienne et se referme sur rien sur rien. но за да сме малко по-harsh Ще ви припомня един интересен рефрен The whole damn world is just as obsessed With who‘s the best dressed and who‘s having sex, Who‘s got the money, who gets the honeys, Who‘s kinda cute and who‘s just a mess And you still don’t have the right look And you don’t have the right friends Nothing changes but the faces, the names, and the trends High school never ends[i][u] | |
| Заглавие: Re: Текст Вто Окт 30, 2007 3:13 pm | |
| ААА да да!Моя щот пък не е! | |
| | | Jumpy_birD Evil Cookie
Брой мнения : 63 Age : 31 Registration date : 26.10.2007
| Заглавие: Re: Текст Съб Ное 03, 2007 5:56 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Текст Нед Ное 04, 2007 7:00 pm | |
| Enrique Iglesias Ring My Bell Lyrics Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Sometimes you love it Sometimes you don't Sometimes you need it then you don't and you let go.. Sometimes we rush it Sometimes we fall It doesn't matter baby we can take it real slow.. Coz the way that we touch is something that we can't deny And the way that you move oh you make me feel alive Come on Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. You try to hide it I know you do. When all you really want is me to come and get you You move in closer I feel you breathe It's like the world just disappears when you around me oh Coz the way that we touch is something that we can't deny oh yeah And the way that you move oh you make me feel alive so come on Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Say you want, say you need I can tell by your face love the way it turns me on I say you want, I say you need I will do all it takes I would never do you wrong Coz the way that we love is something that we can't fight oh no I just can't get enough oh you make me feel alive so come on Ring my bell, ring my bells.. Ring my bell, ring my bells.. Say you want say you need I can tell by the way you're looking at me I turn you on Ring my bell, ring my bells.. say you want say you need if you have what it takes we don't have to wait lets get it on Ring my bell, ring my bells. (Fade out) сега съм влюбена в тази песен http://vbox7.com/play:ecd40a26
Последната промяна е направена от на Нед Ное 04, 2007 7:01 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | trouvemoi вампирясал пред екрана
Брой мнения : 368 Age : 34 Location : Capital elwen town Registration date : 29.10.2007
| Заглавие: Re: Текст Нед Ное 04, 2007 7:01 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Текст | |
| |
| | | | Текст | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|